Проблеми с косата

Физическа блокировка. Тук ще говорим за ненормални състояния на косите като олисяване, посребряване, мазни коси, пърхот, бързо отпадане на косата и др.

Емоционална блокировка. Основните фактори, влияещи на състоянието на косите са силен шок, силно усещане за безпомощност и отчаяние, а също и голяма превъзбуда, предизвикана от проблеми и безпокойство, свързани с физическия свят. Косите са антените, отвеждащи в главата на човек (главата символизира Аз-а на човека) космическата божествена енергия. Ето защо всеки проблем с косата е признак за това, че човек не вярва достатъчно в съществуването на божествената енергия, която ни помага да възстановим контакта с нашата способност самостоятелно да определяме живота си. Косите също така са и допълнителна защита за кожата на главата. Те ни напомнят, че трябва да сме спокойни и защитени от нашия вътрешен Бог.

Ментална блокировка. Проблемите с косите говорят за теб, че трябва да бъдеш самия себе си, да вярваш в себе си и в своевременната помощ на Вселената. Материалните неща може да играят важна роля в живота ви, но те не трябва да вземат надмощие на духовността, която е твоята истинска същност. Настрой антените си към Божественото в себе си и тогава ще ти бъде по-лесно да вземаш решения.

Статията е превод от http://www.angelsay.ru/

0 коментара:

Публикуване на коментар

AdSense

Предоставено от Blogger.