Анемия

Физическа блокировка. Анемията е намаляване количеството червени кръвни телца в кръвта. Те доставят на клетките кислород и извеждат от организма остатъчните продукти. Симптомите на анемията са бледост на кожата и на лигавиците, учестено дишане и сърцебиене, силна умора. Освен това болният от анемия може да страда и от главоболие, световъртеж и шум в ушите (признаци за кислородния глад на главния мозък).

Емоционална блокировка. В метафизиката кръвта символизира радостта от живота. Болният от анемия не изпитва такава. Този човек може да изпитва трудности с приемането на своето въплъщение и съвсем да изгуби желание за живот. Той не се съпротивлява на унинието, което все повече го завладява и губи връзка с желанията и потребностите си. Той чувства, че малко по малко увяхва.

Ментална блокировка. Страдащият от анемия трябва да възстанови контрола над живота си и да престане да зависи от другите хора. Той трябва да възприема по-съзнателно негативните мисли, които му пречат да се наслаждава на живота. Освободете в себе си малкото дете, което иска да си играе и да се радва.
Статията е превод от http://www.angelsay.ru/

0 коментара:

Публикуване на коментар

AdSense

Предоставено от Blogger.