Новата Вода


Тази вода е жива и има Божествено съзнание.

Турски учители-суфи са подарили на света вода, която е наистина жива и има Божествено съзнание. Тя оказва различен ефект върху различни неща. Всъщност тя оказва оптимален ефект на всичко, до което се докосне.

Те са я изпробвали в един от най-замърсените заливи в света, където водата е тъмна и бълбука с черни мехурчета. В течение на няколко дни тя е станала съвършено чиста. За съжаление, отпадъците, изливащи се в залива, продължават да го замърсяват.

Друнвало Мелхизедек е присъствал на среща на ФБР, ЦРУ, военните и водещите учени във Вашингтон, където са демонстрирали действието на водата. Само една чаена лъжичка от тази вода е успяла да пречисти най-ужасното замърсяване в експерименталните стъклени контейнери, пълни с отходни материали, масло и химикали.

Те провеждат също и експерименти с големи водоеми – резултатът е същия. Тази вода е изгасила химически, нефтохимически и метанови пожари по сметища, които до тогава не са успявали да бъдат потушени и в последствие тези пожари не се възобновяват. Водата има същия ефект и при горските пожари.

Някои от учените-еколози, присъстващи на събранието, казват, че Земята би загинала в рамките на 3 години от такива замърсявания, ако не се бе появило чудо като това. Най-добрата новина е, че правителствата са изразили желание да разрешат използването на тази вода за пречистване на планетата от замърсяванията.

Тази вода се нарича свръх-йонизирана вода. Произвежда се от компанията „Съвършена наука” (Perfect Science) и е основана в Истамбул, Турция, от Ихан Дойук (Ihan Doyuk). В Турция има вече и фабрика на стойност 48 млн. Долара, която произвежда по 100 000 тона такава вода всеки ден.

Тази вода може да се използва и в други области. Друнвало Мелхизедек не получава разрешение да разкаже повече заради договора за секретност, който е подписал. Той не е казал и какъв е ефектът й върху човешкото тяло, но споделя, че това е може би най-интересното приложение на водата.

След като прочетете статията на Друнвало, вероятно ще разберете какъв прекрасен дар е направен на човечеството. Сигурно разбирате и, че някои хора и компании ще загубят много заради това. Ако това послание достигне до повече хора, може би правителствата няма да могат повече да крият този прекрасен дар. Разкажете на колкото се може повече приятели и интересуващи се хора. Една птичка пролет не прави, но ако се обединим, ще можем да променим света! Дайте своя принос за пречистването на нашата планета!

0 коментара:

Публикуване на коментар

AdSense

Предоставено от Blogger.