Създаване на енергийни паразити

Почти на всеки се е случвало да говори или направи нещо лошо на друг човек и после силно да съжалява за това и да не може да повярва, че го е извършил. В такива случаи човек се оправдава с думите “Дяволът ме подведе” или нещо друго. Пророците са наричали енергийните паразити с много имена – зли духове-изкусители, бесове, демони. В никакъв случай не трябва да се страхуваме от тях, трябва да научим как са устроени, как се образуват, как да се освободим от влиянието им, а също как да не ги създаваме.
В тълпите многото енергийни излъчвания на големия брой хора образуват „отровен” въздух, т.е. „отровна” енергия, която формира нова одушевена енергийна структура, позитивна или негативна в зависимост от състоянието на ума и съзнанието на болшинството хора. Тази нова енергийна структура живее собствен живот и тя започва да влияе на хората, да определя реакциите, постъпките и особеностите на поведението им. Тази структура, създадена от струпването на хора, използва енергията им единствено за своите цели. Например, имаме сто души обхванати от едно желание. Общата им енергия лесно ще подчини на себе си нови десет души и дори от тълпата преди тях да отпаднат десет души, структурата пак ще живее чрез излъчването на сто души.

Постепенно хората, започнали процеса, се отделят от структурата, но тя остава жива, подчинявайки на целта си нови и нови членове. Така енергоинформационният паразит изсмуква енергия от хората, необходима за собственото му съществуване. Когато избухват войни и революции всеки човек неизбежно страда, защото той губи самия себе си, вече не си принадлежи и не определя сам поведението си. Той става част от мощната енергийна машина, която го тегли към себе си против волята му.

Развитието на технологиите има и добра страна. Технологиите позволяват на паразитите-егрегори да изпомпват енергията на хората чрез симулиране на виртуални сцени в човешкия мозък, които позволяват да се замени реалното участие на човек във войни, революции, битки, боеве и др. и да се засили количеството отнета енергия. Всеки може да забележи празнотата в себе си, отчуждението от това, което го обкръжава, след гледане на филм или увлекателна компютърна игра. Такива хора ги наричат «спирачка» или човек «потънал в себе си».
Макар вече да няма глобални войни, сега дойдоха на мода виртуалните войни, при които се излъчват същите енергии на страх, омраза, агресия, мъка, радост и тъга, които са се формирали в старите времена. Ето защо бързото развитие на техниката започва веднага след края на Втората световна война, когато огромно количество енергоинформационни паразити изпитва нужда от захранване.

Какво би могло да бъде по-силно от силата на виртуалното въздействие, ако не филмите? Всички знаят какви емоции се развихрят, когато се гледа филм! Това е така, защото човек несъзнателно се идентифицира с героите, а звуковите и визуални ефекти усилват това въздействие. И така, след като човек се нагледа на серии от типа на „От местопрестъплението: Маями”, той забелязва, че вървейки пеша през града вечерно време, той автоматично генерира страх и вълнение, които зареждат егрегорите-паразити. Ето това е силата на идентифицирането в действие! А всъщност е добре известно, че една и съща информация, умножена по броя пъти на визуализирането й, е доказана рецепта за зомбиране, известна като "информационно-комуникативен маратон". Пример за подобно въздействие в Русия е епохата на сталинизма. Ето как, вживявайки се в света, конструиран от информационни потоци, човек престава да различава реалността от създадената виртуална конструкция.
Сега телевизията и компютърните игри успешно се справят с тази роля, възложена им от енергоинформационните паразити и много хора така дълбоко са потънали във виртуалната реалност, че вече не разграничават истината от лъжата, правдата от измамата.

Как се формира енергоинформационният паразит?

От гледна точка на биоенергетиката, механизмът на това явление е прост: ниско разположените енергийни центрове (чакри) при човека излъчват енергия от Космоса, която, преминавайки през горните чакри и попивайки активните съставки на съзнанието му, получава способността да програмира други хора. В горните чакри космическият поток се зарежда с елементите на съзнателните кодове на човека, т.е. всичко, което човек си мисли, идва от горните чакри и се спуска надолу, а след това чрез долните чакри неизбежно се просмуква в заобикалящата го среда и така въздейства върху подсъзнанието на другите хора. Ето как се замърсява енергията и полетата на тези, намиращи се в близост до хора, които постоянно излъчват чужди мисли и програми.

Горните чакри отдават енергията на Земята, която вече е заразена с емоциите на човек, т.е. през горните чакри навън излизат най-различни желания, тревоги, гняв и др. Така полето се замърсява с емоционална информация, която задължително въздейства върху останалите. Така се получава и патологичното заключване на енергетиката в човешкото общество, когато се нарушава равномерното течение на енергията чрез човешкото тяло от Земята към Космоса и от Космоса към Земята, като енергията циркулира само от един човек към друг и обратно, заразявайки и замърсявайки неговите полета с чужди програми. Например, шефът на някой човек го е смъмрил и той си тръгва към вкъщи след работа озлобен и раздразнен. Така се случва, че вие се оказвате в един и същ претъпкан автобус до този човек. Вие може дори да не го забележите и да не му обърнете внимание, но изведнъж настроението ви се разваля и започвате да търсите но кого да си изкарате яда. Вие не знаете, че съседът ви буквално излъчва в пространството злоба, тя се просмуква под формата на енергийни импулси от горните му чакри и подчинява всички пътници в автобуса на същите емоции. И изведнъж забелязвате, че не само вие сте раздразнени, но и още един човек, а и жената до вас някакси гневно е присвила устни. Още малко и сякаш от нищо ще избухне скандал. На всичкото отгоре хората в тази ситуация така и не разбират с какво са се „оборудвали” така изведнъж. Може би тези хора всъщност са много добри и след това сами ще се укоряват за необяснимото си поведение. Точно в този момент те не са били господари на самите себе си, а са действали по чужда програма. Справедливостта изисква да се отбележи и, че се случва обратната ситуация: в автобуса се качват двама-трима веселяци и скоро всички се шегуват, усмихват и слизат на спирката си доволни от себе си и от спътниците си.

4 коментара:

Анонимен каза...

мда, така е. За това човека трябва да развие усет кога кой говори в него. Трябва да се научи да наблюдава, да е нащрек, за всяко свое действие да търси мотива, кого или какво обслужва...да осъзнава. Масата народ никога не се замислят - защо искам да направя това? какво допринасям с това мое желание или действие и т.н. На това трябва да се учат хората. Това значи образование, а не само зазубряне на факти.

Mina Parcheva каза...

Да, но може би не точно образование, а съзнаване, че зад всичко което правим, има някаква причина, била тя добра или лоша. Забелязала съм, че доста хора наистина са като марионетки и причините за това са много, едва ли има смисъл да изброявам. За жалост, съзнаването е процес, до който всеки трябва да стигне сам. Но сам в никакъв случай не значи автоматично самотен - това са понятия, които хората често бъркат.

veracooper каза...

Прекрасна публикация и много поучителна. Напоследък такъв хаос е около нас, че доста трудно можеш да се абстрахираш от свитите устни и юмруци в знак на несъгласие. А за да възпиташ другите и да ги убеждаваш, трябва най - напред да го сториш със себе си. Благодаря за този прочит.

Mina Parcheva каза...

veracooper, от личен опит съм се убедила, че няма такова нещо като "да възпиташ другите". Ако един човек не е готов за това, в което иска да го "възпиташ", той заема отбранителна позиция и затваря съзнанието си за него. Много често съм ставала свидетел на това явление - човекът буквално почва като латерна да си повтаря старото, познато и заучено. Затова напълно споделям - най-напред да се променим ние самите и така ще дадем пример на останалите. ;)

Публикуване на коментар

AdSense

Предоставено от Blogger.